Maak je badkamer compleet met passende accessoires Direct een afspraak maken

ACCESSOIRES. 

Met badkamer accessoires maak je de badkamer helemaal compleet. Een leuke zeepdispencer bij je wastafel, een functionele handdoekhouder, een handige planchet of korf in je douche, noodzakelijke accessoires voor je toilet of een sfeervolle spiegel, zorgen ervoor dat je badkamer helemaal naar je eigen wens is ingericht en samengesteld. Met badkamer accessoires kun je extra opbergruimte creëren, handdoeken of andere dingen ophangen of ergens extra toilet artikelen op zetten. Niet alleen zijn badkamer accessoires vaak erg praktisch, ook zorgen ze ervoor dat het plaatje helemaal compleet is en naar eigen wens is samengesteld. Met stijlvolle badkamer accessoires maak je de badkamer net even bijzonder en uniek. Badkamer ID biedt diverse accessoires zoals, grepen, zeepdispencers, wissers, closetrolhouders, toiletborstelhouders, spiegels, handdoekhouders en korven. Binnen ons kernassortiment bieden wij accessoires van o.a. Geesa, Keuco en Emco maar ook binnen het Mix & Match huismerk zijn fraaie accessoires verkrijgbaar.

Toiletrolhouders zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn de wandhangende toiletrolhouders het meest gebruikt. Daarnaast zijn er staande toiletrolhouders en ook reserverolhouders. Sommige toiletrolhouders zijn in de wand geïntegreerd zodat er ruimte wordt bespaard in de vaak kleine toiletruimte. Toiletrolhouders zijn er met en zonder klep. Voor minder valide mensen zijn er zelfs speciale toiletbeugels die voorzien zijn van een toiletrolhouder. U kunt de toiletrolhouder altijd bestellen in dezelfde serie als diverse andere accessoires zodat het allemaal op elkaar aansluit en bij elkaar past. Zo creëert u één uitstraling in uw badkamer.

Badkamer ID biedt toiletrolhouders en reserverolhouders van diverse merken zoals Decor Walther, Geesa, Emco, Smedbo, Woodynox en het huismerk Mix & Match.

Een toiletborstel hoeft tegenwoordig eigenlijk niet meer zichtbaar te zijn in de badkamer of toiletruimte. Deze wordt netjes weggewerkt door middel van een toiletborstelhouder welke meestal aan de wand bevestigd is. Ook zijn er vrijstaande toiletborstelhouder. Voordeel hiervan is dat er niet in de tegels geboord hoeft te worden. Een toiletborstel is inmiddels een decoratie voor de toilet- of badkamerruimte en geeft een eigen stijl mee. Zo kan je door middel van een toiletborstel kiezen voor een luxe uitstraling, maar ook voor een landelijke of klassieke uitstraling. Belangrijk is hierbij wel dat je ook de andere toilet- of badkameraccessoires op elkaar afstemt.

De toiletborstel heeft maar één doel, de closetpot schoon maken na gebruik. Tegenwoordig wordt een toiletborstel ook als decoratie gebruikt.  Je kan de toiletborstel eenvoudig schoonmaken, waardoor je er lang mee kan doen. De meeste borstelkoppen zijn uitwisselbaar. Zet de toiletborstel één dag in een emmer met reiniger en de borstel is weer helemaal klaar voor gebruik.

In een badkamer is een handdoekhouder eigenlijk onmisbaar. Na gebruik kunt u een handdoek op een handdoekhouder te drogen hangen. Badkamer ID biedt u verschillende soorten handdoekhouders, zoals dubbele en enkele handdoekhouders. Zo zijn er ook handdoekringen en handdoekrekken. Deze kunnen zowel aan de wand bevestigd worden als vrijstaand in de badkamer gezet worden. Vooral bij grote gezinnen zijn handdoekhouders geen overbodige luxe. Omdat het niet raadzaam is een natte handdoek op een radiator te hangen zijn handdoekhouders een uitkomst. Natuurlijk moet het design wel bij de overige accessoires in uw badkamer passen.

Badkamer ID biedt handdoekhouders van verschillende merken zoals Geesa, Decor Walther, Woodynox, Emco en het eigen huismerk Mix & Match.

Een planchet is een praktische manier op diverse accessoires op te bergen in de badkamer. Je kunt natuurlijk een planchet plaatsen tussen je spiegel en wastafel om je dagelijkse spullen op te zetten. Een planchet is erg praktisch omdat je direct alles binnen handbereik hebt. Een nadeel is dat alle spullen in het zicht staan. Kies je hier niet voor dan zou je een spiegelkast kunnen overwegen. Badkamer ID biedt planchets die van diverse materialen gemaakt zijn zoals van glas, hout, aluminium en hardsteen. Een houten planchet kan bijvoorbeeld in dezelfde kleur geleverd worden als de kleur van je badmeubel zodat het een mooi geheel is. Hierdoor past het planchet in de stijl van de overige accessoires van je badkamer. Bijna alle planchets hebben een blinde bevestiging zodat je geen schroeven ziet.

Badkamer ID biedt planchets van diverse merken zoals Primabad, Looox, Geesa, Decor Walther, Woodynox en het eigen huismerk Mix & Match.

Een korf in de badkamer is een makkelijke oplossing om producten zoals shampoo en conditioner op te bergen. Een douchekorf is erg praktisch omdat je de benodigde producten direct binnen handbereik hebt. Korven zijn meestal gemaakt van verchroomd RVS maar worden steeds meer uitgevoerd in mat zwart of geborsteld nikkel. Douchekorven en badkorven kunnen ook gemaakt worden van glas en van hout. Op deze manier is het niet meer nodig om flessen of andere zaken op de vloer of op je badrand te laten staan. Naast een korf zoals we deze kennen zijn er ook tal van andere mogelijkheden om je shampoo etc. bij de hand te hebben tijdens het douchen. Zo biedt Looox bijvoorbeeld een erg fraai hoekplanchet dat in de voegen van de tegels wordt verwerkt. Daarnaast zijn er thermostaatkranen in de douche met een platte bovenkant om flessen op te plaatsen. Maar uiteraard is er bouwkundig ook e.e.a. mogelijk met bijvoorbeeld een betegelde nis. Als je de nis op de juiste wand van de douche plaatst staan je spullen vaak zelfs uit het zicht. En dat is natuurlijk helemaal mooi!

Badkamer ID levert korven van verschillende merken zoals Smedbo, HSK, Geesa, Woodynox, Decor Walther en het huismerk Mix & Match.

Liever geen losse zeepjes op de wastafel of badrand? Kies dan voor een zeepdispenser. Een dispenser is makkelijk in gebruik zodat u met een druk op de knop de juiste hoeveelheid zeep of shampoo krijgt. De dispensers van Badkamer ID zijn makkelijk te monteren en kunnen altijd bijgevuld worden. ook heeft een mooie zeepdispencer een uitstraling die past in het design van uw badkamer of toiletruimte. Dispencers kunnen gemaakt worden van metaal, porcelein, kunststof of steen. Heb je gekozen voor een kraan in een bepaalde kleur? Dan is het zelfs mogelijk om jouw zeepdispenser in dezelfde kleur te bestellen.

Er zijn staande of wand hangende dispensers. Zo zijn er ook shampoo -en conditioner dispensers voor in de douche. Deze kunnen aan de wand gemonteerd worden en zijn zeer doelmatig in gebruik.

Badkamer ID biedt dispensers van verschillende merken zoals Smedbo, Geesa, Decor Walther, Woodynox en het huismerk Mix & Match.

Heb je minder kracht de polsen of handen? Voel je jezelf zich niet veilig meer in de badkamer of ben je bang uit te glijden ? Heb je moeite met het opstaan van het toilet? Een simpele beugel kan hierbij veel gemak bieden. Beugels voor in de badkamer en toiletruimte zijn er in diverse afmetingen en kleuren. Zo kun je meer gemak hebben van een verticaal geplaatste beugel of misschien juist van een horizontaal geplaatste beugel. Ook zijn er combinaties waarbij de glijstang in de douche ook als houvast kan fungeren. Alles is natuurlijk uitgebreid getest en voldoet aan alle normen. Voor advies over beugels en grepen kijkt Badkamer ID graag naar een passende oplossing. Immers iedereen is anders en heeft andere wensen. We bieden geen grepen met zuignappen i.v.m. de veiligheid. Hiervoor staan we in contact met ergotherapeuten en andere specialisten. Badkamer ID werkt samen met verschillende leveranciers die grepen bieden in verschillende prijsklassen en uitvoeringen. Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Vught zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing.

Heb je gekozen voor een inloopdouche of een douchecabine? Dan is een trekker of douche wisser een noodzakelijk/zeer aan te raden. Om kalkafzetting op je douchewand te voorkomen moet je na gebruik van de douche, een wisser gebruiken om deze na te drogen. Door het gebruik van een wisser blijft je douchewand jarenlang helder. Ook bij douchewanden waarop een antikalklaag is aangebracht is, adviseren we deze na gebruik toch droog te maken.

Bij de meeste douche wissers zit een bevestiging, zodat deze altijd binnen handbereik is. Deze bevestiging kan geschroefd worden aan de wand maar kan ook gehangen worden aan het glas zodat je niet hoeft te boren. Naast de wissers om de douchewand schoon te maken, biedt Badkamer ID ook vloerwissers. Deze zijn groter en zijn erg gebruiksvriendelijk. Ook de wissers kunnen aangepast worden op het gewenste design in de badkamer.

Badkamer ID biedt wissers van diverse merken zoals Geesa, Decor Walther, HSK, Sealskin, Woodynox en het huismerk Mix & Match.

Een scheerspiegel of cosmeticaspiegel is een uitkomst als je net iets meer wil zien tijdens het scheren of tijdens het verzorgen van het gezicht. Er zijn cosmeticaspiegels met LED-verlichting maar ook zonder verlichting. Ook zijn er vrijstaande modellen die ook ideaal zijn om bijvoorbeeld mee op reis te nemen.

Is er geen stopcontact om een spiegel met verlichting aan te sluiten? Badkamer ID heeft hiervoor ook diverse cosmeticaspiegels met batterijvoeding in haar assortiment. Cosmeticaspiegels zijn meestal zwenkbare spiegels waarmee je de spiegel in alle mogelijke richtingen kunt bewegen. Afhankelijk van behoeften en wensen kunnen deze spiegels 3 tot 8 keer vergroten.

Cosmeticaspiegels zijn verkrijgbaar van verschillende merken zoals bijvoorbeeld Woodynox, Smedbo, Geesa, Decor Walther en het huismerk Mix & Match.

Toiletrolhouder

Toiletrolhouders zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn de wandhangende toiletrolhouders het meest gebruikt. Daarnaast zijn er staande toiletrolhouders en ook reserverolhouders. Sommige toiletrolhouders zijn in de wand geïntegreerd zodat er ruimte wordt bespaard in de vaak kleine toiletruimte. Toiletrolhouders zijn er met en zonder klep. Voor minder valide mensen zijn er zelfs speciale toiletbeugels die voorzien zijn van een toiletrolhouder. U kunt de toiletrolhouder altijd bestellen in dezelfde serie als diverse andere accessoires zodat het allemaal op elkaar aansluit en bij elkaar past. Zo creëert u één uitstraling in uw badkamer.

Badkamer ID biedt toiletrolhouders en reserverolhouders van diverse merken zoals Decor Walther, Geesa, Emco, Smedbo, Woodynox en het huismerk Mix & Match.

Closetborstelhouder

Een toiletborstel hoeft tegenwoordig eigenlijk niet meer zichtbaar te zijn in de badkamer of toiletruimte. Deze wordt netjes weggewerkt door middel van een toiletborstelhouder welke meestal aan de wand bevestigd is. Ook zijn er vrijstaande toiletborstelhouder. Voordeel hiervan is dat er niet in de tegels geboord hoeft te worden. Een toiletborstel is inmiddels een decoratie voor de toilet- of badkamerruimte en geeft een eigen stijl mee. Zo kan je door middel van een toiletborstel kiezen voor een luxe uitstraling, maar ook voor een landelijke of klassieke uitstraling. Belangrijk is hierbij wel dat je ook de andere toilet- of badkameraccessoires op elkaar afstemt.

De toiletborstel heeft maar één doel, de closetpot schoon maken na gebruik. Tegenwoordig wordt een toiletborstel ook als decoratie gebruikt.  Je kan de toiletborstel eenvoudig schoonmaken, waardoor je er lang mee kan doen. De meeste borstelkoppen zijn uitwisselbaar. Zet de toiletborstel één dag in een emmer met reiniger en de borstel is weer helemaal klaar voor gebruik.

Handdoekhouder

In een badkamer is een handdoekhouder eigenlijk onmisbaar. Na gebruik kunt u een handdoek op een handdoekhouder te drogen hangen. Badkamer ID biedt u verschillende soorten handdoekhouders, zoals dubbele en enkele handdoekhouders. Zo zijn er ook handdoekringen en handdoekrekken. Deze kunnen zowel aan de wand bevestigd worden als vrijstaand in de badkamer gezet worden. Vooral bij grote gezinnen zijn handdoekhouders geen overbodige luxe. Omdat het niet raadzaam is een natte handdoek op een radiator te hangen zijn handdoekhouders een uitkomst. Natuurlijk moet het design wel bij de overige accessoires in uw badkamer passen.

Badkamer ID biedt handdoekhouders van verschillende merken zoals Geesa, Decor Walther, Woodynox, Emco en het eigen huismerk Mix & Match.

Planchet

Een planchet is een praktische manier op diverse accessoires op te bergen in de badkamer. Je kunt natuurlijk een planchet plaatsen tussen je spiegel en wastafel om je dagelijkse spullen op te zetten. Een planchet is erg praktisch omdat je direct alles binnen handbereik hebt. Een nadeel is dat alle spullen in het zicht staan. Kies je hier niet voor dan zou je een spiegelkast kunnen overwegen. Badkamer ID biedt planchets die van diverse materialen gemaakt zijn zoals van glas, hout, aluminium en hardsteen. Een houten planchet kan bijvoorbeeld in dezelfde kleur geleverd worden als de kleur van je badmeubel zodat het een mooi geheel is. Hierdoor past het planchet in de stijl van de overige accessoires van je badkamer. Bijna alle planchets hebben een blinde bevestiging zodat je geen schroeven ziet.

Badkamer ID biedt planchets van diverse merken zoals Primabad, Looox, Geesa, Decor Walther, Woodynox en het eigen huismerk Mix & Match.

Korf

Een korf in de badkamer is een makkelijke oplossing om producten zoals shampoo en conditioner op te bergen. Een douchekorf is erg praktisch omdat je de benodigde producten direct binnen handbereik hebt. Korven zijn meestal gemaakt van verchroomd RVS maar worden steeds meer uitgevoerd in mat zwart of geborsteld nikkel. Douchekorven en badkorven kunnen ook gemaakt worden van glas en van hout. Op deze manier is het niet meer nodig om flessen of andere zaken op de vloer of op je badrand te laten staan. Naast een korf zoals we deze kennen zijn er ook tal van andere mogelijkheden om je shampoo etc. bij de hand te hebben tijdens het douchen. Zo biedt Looox bijvoorbeeld een erg fraai hoekplanchet dat in de voegen van de tegels wordt verwerkt. Daarnaast zijn er thermostaatkranen in de douche met een platte bovenkant om flessen op te plaatsen. Maar uiteraard is er bouwkundig ook e.e.a. mogelijk met bijvoorbeeld een betegelde nis. Als je de nis op de juiste wand van de douche plaatst staan je spullen vaak zelfs uit het zicht. En dat is natuurlijk helemaal mooi!

Badkamer ID levert korven van verschillende merken zoals Smedbo, HSK, Geesa, Woodynox, Decor Walther en het huismerk Mix & Match.

Zeepdispenser

Liever geen losse zeepjes op de wastafel of badrand? Kies dan voor een zeepdispenser. Een dispenser is makkelijk in gebruik zodat u met een druk op de knop de juiste hoeveelheid zeep of shampoo krijgt. De dispensers van Badkamer ID zijn makkelijk te monteren en kunnen altijd bijgevuld worden. ook heeft een mooie zeepdispencer een uitstraling die past in het design van uw badkamer of toiletruimte. Dispencers kunnen gemaakt worden van metaal, porcelein, kunststof of steen. Heb je gekozen voor een kraan in een bepaalde kleur? Dan is het zelfs mogelijk om jouw zeepdispenser in dezelfde kleur te bestellen.

Er zijn staande of wand hangende dispensers. Zo zijn er ook shampoo -en conditioner dispensers voor in de douche. Deze kunnen aan de wand gemonteerd worden en zijn zeer doelmatig in gebruik.

Badkamer ID biedt dispensers van verschillende merken zoals Smedbo, Geesa, Decor Walther, Woodynox en het huismerk Mix & Match.

Greep

Heb je minder kracht de polsen of handen? Voel je jezelf zich niet veilig meer in de badkamer of ben je bang uit te glijden ? Heb je moeite met het opstaan van het toilet? Een simpele beugel kan hierbij veel gemak bieden. Beugels voor in de badkamer en toiletruimte zijn er in diverse afmetingen en kleuren. Zo kun je meer gemak hebben van een verticaal geplaatste beugel of misschien juist van een horizontaal geplaatste beugel. Ook zijn er combinaties waarbij de glijstang in de douche ook als houvast kan fungeren. Alles is natuurlijk uitgebreid getest en voldoet aan alle normen. Voor advies over beugels en grepen kijkt Badkamer ID graag naar een passende oplossing. Immers iedereen is anders en heeft andere wensen. We bieden geen grepen met zuignappen i.v.m. de veiligheid. Hiervoor staan we in contact met ergotherapeuten en andere specialisten. Badkamer ID werkt samen met verschillende leveranciers die grepen bieden in verschillende prijsklassen en uitvoeringen. Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Vught zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing.

Wisser

Heb je gekozen voor een inloopdouche of een douchecabine? Dan is een trekker of douche wisser een noodzakelijk/zeer aan te raden. Om kalkafzetting op je douchewand te voorkomen moet je na gebruik van de douche, een wisser gebruiken om deze na te drogen. Door het gebruik van een wisser blijft je douchewand jarenlang helder. Ook bij douchewanden waarop een antikalklaag is aangebracht is, adviseren we deze na gebruik toch droog te maken.

Bij de meeste douche wissers zit een bevestiging, zodat deze altijd binnen handbereik is. Deze bevestiging kan geschroefd worden aan de wand maar kan ook gehangen worden aan het glas zodat je niet hoeft te boren. Naast de wissers om de douchewand schoon te maken, biedt Badkamer ID ook vloerwissers. Deze zijn groter en zijn erg gebruiksvriendelijk. Ook de wissers kunnen aangepast worden op het gewenste design in de badkamer.

Badkamer ID biedt wissers van diverse merken zoals Geesa, Decor Walther, HSK, Sealskin, Woodynox en het huismerk Mix & Match.

Spiegel

Een scheerspiegel of cosmeticaspiegel is een uitkomst als je net iets meer wil zien tijdens het scheren of tijdens het verzorgen van het gezicht. Er zijn cosmeticaspiegels met LED-verlichting maar ook zonder verlichting. Ook zijn er vrijstaande modellen die ook ideaal zijn om bijvoorbeeld mee op reis te nemen.

Is er geen stopcontact om een spiegel met verlichting aan te sluiten? Badkamer ID heeft hiervoor ook diverse cosmeticaspiegels met batterijvoeding in haar assortiment. Cosmeticaspiegels zijn meestal zwenkbare spiegels waarmee je de spiegel in alle mogelijke richtingen kunt bewegen. Afhankelijk van behoeften en wensen kunnen deze spiegels 3 tot 8 keer vergroten.

Cosmeticaspiegels zijn verkrijgbaar van verschillende merken zoals bijvoorbeeld Woodynox, Smedbo, Geesa, Decor Walther en het huismerk Mix & Match.

ONZE ACCESSOIRES

Hier enkele accessoires uit ons assortiment:

ONZE MERKEN

Menu