Over ons

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Over ons

Passie voor Badkamers

Iedere badkamer is uniek. Met een eigen identiteit afhankelijk van uw gezinssamenstelling, wensen en stijl. Dat was dan ook de reden om 17 jaar geleden te starten met Badkamer ID. ID staat voor de identiteit die elke badkamer heeft doordat deze past bij de verschillende wensen, stijlen en gezinssamenstellingen van onze klanten. Daarnaast staat ID voor het unieke ‘idee’ dat wij steeds weer proberen samen te stellen door keuzes in indeling, ontwerp en materialen.

Samen met onze klanten ontwerpen wij iedere badkamer. Juist omdat we het zo belangrijk vinden dat de badkamer bij u en uw woning past nemen we alle tijd om de wensen door te nemen. Immers een badkamer is zo persoonlijk. In onze ruime badkamer showroom in Vught kunt u kwalitatief hoogwaardige opstellingen bekijken.

Wij zijn een familiebedrijf met passie voor het vak. Vanaf het moment dat u bij ons binnenkomt gaan we samen aan de slag om het optimale design samen te stellen. We beginnen natuurlijk bij het ontwerp en de indeling van de badkamer en/of toiletruimte. Dit doen we door een 3D tekening te maken van de ruimte die u heeft. Als het ontwerp op papier staat horen we graag van u wat uw wensen zijn qua producten en materialen. Het selecteren hiervan doen we in onze showroom waarin wij veel verschillende producten en oplossingen kunnen laten zien. Daarnaast hebben we vele foto’s van badkamers die we in de afgelopen jaren hebben gemaakt. Het plaatje moet voor u natuurlijk wel duidelijk zijn.

Voordat we u de uitgewerkte offerte doorsturen komen we graag nog even een kijkje nemen bij u thuis. We moeten tenslotte wel zeker zijn dat het idee ook technisch uitgevoerd kan worden. Dit doen wij met ons vaste installatie team. Tijdens de werkzaamheden houdt u één en hetzelfde contactpersoon. Hierdoor kunnen we u garanderen dat de verbouwing soepel verloopt.

Graag tot ziens in Vught!

Team Badkamer ID

Ontmoet het Badkamer ID team

‘Als het eindresultaat uiteindelijk alle verwachtingen overtreft, dat is het mooiste’ – Lenny

Paul

Verkoopadviseur

Imke

Verkoopadviseur

Sylvia

Verkoopadviseur

Jos

Eigenaar en Verkoopadviseur

Fabiana

Eigenaar en Administratie
Menu