Contact

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Contact

CORONAMAATREGELEN

Helaas zijn we tijdelijk gesloten

Vanwege de lockdown is onze showroom helaas t/m 14 januari 2022 gesloten. Dat vinden we heel jammer, maar we willen er ook alles aan doen om er voor te zorgen dat we je snel weer persoonlijk te woord kunnen staan. Tot die tijd kun je telefonisch of via de mail contact met ons opnemen, op de dagen dat we bereikbaar zijn. Ook kunnen we een advies op afstand geven en hebben we heel veel tools op deze site om alvast online aan de slag te gaan. 

Heb je een afspraak?
Heb je binnenkort een afspraak met ons staan? We nemen dan contact met je op om de afspraak te verzetten. Ook kun je met ons contact opnemen. Dan kijken we naar een oplossing.

Afhalen sanitair en tegels
Heb je een bestelling gedaan voor tegels of sanitair? Afhalen is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met ons.

Installatiewerkzaamheden
Heb je de komende tijd een afspraak voor installatie? Ook bij de installatie kun je ervan verzekerd zijn dat onze installateurs alle voorgeschreven maatregelen in acht nemen. Heb je hierover vragen of heb je bij aanvang van de bouw ziekteverschijnselen die passen bij corona? Of behoor je tot de oudere leeftijdsgroep of kwetsbare groep neem dan contact op met ons. Samen kunnen we dan eventueel nieuwe afspraken maken.

Bedankt voor het vertrouwen in ons. We wensen je fijne feestdagen en we hopen je, zodra het weer mag, in onze showroom te zien!

Neem contact op met BadkamerID

BadkamerID staat altijd voor u klaar en zal met plezier uw vragen beantwoorden!

home
De Schakel 5, 5261 LL Vught
phone
073-6413914
Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur

Volg ons op social media

Pinterest
Menu