Grote moderne badkamer – Den Bosch

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Chique
  4. chevron_right
  5. Grote moderne badkamer – Den Bosch

Project omschrijving:

Hét voorbeeld van een grote, moderne stoere badkamer. Het grote badmeubel van Primabad is voorzien van een keramisch blad en voorzien van Dekker koperkleurige wastafels. De ronde spiegels hebben een indirecte verlichting. De stoere radiator van Instamat maakt het compleet.

De verf op de wanden is afgestemd op de kleur van de tegels. De tegels hebben een klassieke uitstraling met marmer effecten. Het geheel is gecombineerd met PVD kranen van Hotbath in een koperkleur.

Project omschrijving:

Er is erg veel ruimte gemaakt in deze badkamer waardoor alle elementen zoals de stroere radiator van Instamat goed tot hun recht komen.

De vloertegels lopen door in de douchewand waardoor rust gecreëerd wordt in deze badkamer. De donkere kleur van de douchewand geeft een warm effect.

star_rate

Style: Stoer en klassiek
Locatie: Den Bosch
Type woning: Hoekwoning

star_rate

Het meubel van Primabad met 4 grote lades en 2 aparte ronde spiegels biedt genoeg opbergruimte voor het hele gezin. De radiator geeft naast de unieke uitstraling, ook voldoende ruimte voor het verwarmen van handdoeken.

De koperkleurige PVD inbouwkranen van Hotbath zorgen ervoor dat deze badkamer een zeer luxe en nostalgisch uitstraling krijgt.

Meest recente projecten

Industriële badkamer Boxtel

Moderne badkamer Haaren

Groene toiletruimte in Den Bosch

Gezellige badkamer in Esch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu